Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Smażonka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sapphire" data-source="post: 842272" data-attributes="member: 14959"><p>- Dowolny makaron (byle nie za mały) ugotować</p><p>- Tyle kiszonej kapusty ile makaronu pokroić na mniejsze kawałki, zalać 1 szklanką wodu, posypać 4 łyżkami cukru i chwil pogotować.</p><p>- Mięso mielone w dowolnej ilości (minimum tyle ile makaronu) doprawić solą, pieprzem, papryką, ziołami prowansalskimi lub po prostu wg uznania, wkroić w drobną kosteczkę cebulę i wszystko razem podpiec chwilę na patelni.</p><p>Kiedy mięso podpiecze się, należyje dodać do ugotowanej kapusty i połączyć z makaronem, dodać keczup i trochę masła, podgotować. Po ostudzeniu jeszcze raz podgrzać i ewentualnie doprawić.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sapphire, post: 842272, member: 14959"] - Dowolny makaron (byle nie za mały) ugotować - Tyle kiszonej kapusty ile makaronu pokroić na mniejsze kawałki, zalać 1 szklanką wodu, posypać 4 łyżkami cukru i chwil pogotować. - Mięso mielone w dowolnej ilości (minimum tyle ile makaronu) doprawić solą, pieprzem, papryką, ziołami prowansalskimi lub po prostu wg uznania, wkroić w drobną kosteczkę cebulę i wszystko razem podpiec chwilę na patelni. Kiedy mięso podpiecze się, należyje dodać do ugotowanej kapusty i połączyć z makaronem, dodać keczup i trochę masła, podgotować. Po ostudzeniu jeszcze raz podgrzać i ewentualnie doprawić. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Smażonka
Top
Bottom