Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Smażony seler z ryżem i bekonem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1637981" data-attributes="member: 2354"><p>Ten przepie podoba mi sie i zrobie, jedno tylko, nie widze potrzeby zeby gotowac seler. Po co? Seler powinien byc chrupiacy. Ja robie sosy z dodatkiem selera naciowego i zawsze dodaje go pod koniec, tak, aby byl chrupiacy, na tym polega urok dania z selerem naciowym. Podgotowany klapnie i wtedy to juz nie to. Ale jak kto lubi, ja wyrazam swoje zdanie. To samo ze sparzaniem cebuli, porow i innych jarzyn Traci sie naturalny smak i konsystencia niezbyt dobra, no chyba, ze ktos tak lubi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1637981, member: 2354"] Ten przepie podoba mi sie i zrobie, jedno tylko, nie widze potrzeby zeby gotowac seler. Po co? Seler powinien byc chrupiacy. Ja robie sosy z dodatkiem selera naciowego i zawsze dodaje go pod koniec, tak, aby byl chrupiacy, na tym polega urok dania z selerem naciowym. Podgotowany klapnie i wtedy to juz nie to. Ale jak kto lubi, ja wyrazam swoje zdanie. To samo ze sparzaniem cebuli, porow i innych jarzyn Traci sie naturalny smak i konsystencia niezbyt dobra, no chyba, ze ktos tak lubi. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Smażony seler z ryżem i bekonem
Top
Bottom