Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Śmietanowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Paulinka" data-source="post: 131833" data-attributes="member: 65"><p>Jeśli robi się z kremówki, to wyjdzie zwykła bita śmietana i to nie będzie to samo.</p><p></p><p>Jeśli robi się ze śmietany 18%- śmietana podniesie się trochę, a sztywność nada jej żelatyna, jak to już pisała Sd_Silver. I tak ma być, i tak się własnie robi prawdziwego śmietanowca!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Paulinka, post: 131833, member: 65"] Jeśli robi się z kremówki, to wyjdzie zwykła bita śmietana i to nie będzie to samo. Jeśli robi się ze śmietany 18%- śmietana podniesie się trochę, a sztywność nada jej żelatyna, jak to już pisała Sd_Silver. I tak ma być, i tak się własnie robi prawdziwego śmietanowca! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Śmietanowiec
Top
Bottom