Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Snickers na krakersach
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 970822" data-attributes="member: 4258"><p><strong>_Goniu_</strong> , masło można utrzeć nie tylko w makutrze pałką, ale i mikserem. Na początku masło może i trochę się oblepia na koncówkach miksera, ale po chwili już zacznie się robić z niego puszysta i jasna masa (toż nawet się mówi, że utrzeć masło do białości). Masło nie powinno być zimne, lecz o temperaturze pokojowej</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 970822, member: 4258"] [B]_Goniu_[/B] , masło można utrzeć nie tylko w makutrze pałką, ale i mikserem. Na początku masło może i trochę się oblepia na koncówkach miksera, ale po chwili już zacznie się robić z niego puszysta i jasna masa (toż nawet się mówi, że utrzeć masło do białości). Masło nie powinno być zimne, lecz o temperaturze pokojowej [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Snickers na krakersach
Top
Bottom