Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Soczysta karkówka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1494514" data-attributes="member: 10341"><p>Ja robię to bez przykrycia, bo mięso jest obsmażone, a ilość warzyw niewielka. Takie zapiekanie. Przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz, ale wcześniej nie było mnie na forum. Gdybyś zauważyła, że mięso i warzywa zbyt szybko się przyrumieniają, a nie są jeszcze dostatecznie miękkie, można naczynie przykryć folią aluminiową. Powodzenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1494514, member: 10341"] Ja robię to bez przykrycia, bo mięso jest obsmażone, a ilość warzyw niewielka. Takie zapiekanie. Przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz, ale wcześniej nie było mnie na forum. Gdybyś zauważyła, że mięso i warzywa zbyt szybko się przyrumieniają, a nie są jeszcze dostatecznie miękkie, można naczynie przykryć folią aluminiową. Powodzenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Soczysta karkówka
Top
Bottom