Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Sola w sosie z gorgonzoli i szpinaku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 752555" data-attributes="member: 10341"><p><span style="font-size: 26px">Witaj asika. Sola rzeczywiście nie należy do najtańszych ryb. Ja kupuję mrożoną w 0,5 kg paczkach za 16 zł.</span></p><p><span style="font-size: 26px">W paczce jest 6 sztuk niewielkich filetów. Bardziej opłaca się kupowac luzem, też mrożoną, bo można wziąć tylko potrzebne 4 sztuki i wybrać trochę większe. W każdym przypadku cena oscyluje około 32 zł za kilogram.</span></p><p><span style="font-size: 26px">Ale w końcu raz na jakiś czas mozna poszaleć. Zresztą panga, która jest niby tańsza ma bardzo zróznicowane ceny. Ta najlepsza, biała, o grubych, mięsistych filetach też kosztuje ponad 30 zł. za kilogram. </span></p><p><span style="font-size: 26px">Aha, jeszcze jedno, nie kupuj soli tzw. francuskiej, dość taniej, bo na patelni podczas smażenia otrzymasz </span></p><p><span style="font-size: 26px">nieapetyczną papkę zamiast usmażonych filetów.</span></p><p><span style="font-size: 26px">To tyle na temat cen ryb. Natomiast gorąco namawiam Cię do wypróbowania tego dania. jest naprawdę dobre. Sos, jesli zostanie, doskonale nadaje sie do podania z makaronem. Pozdrowienia.</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 752555, member: 10341"] [SIZE=10]Witaj asika. Sola rzeczywiście nie należy do najtańszych ryb. Ja kupuję mrożoną w 0,5 kg paczkach za 16 zł. W paczce jest 6 sztuk niewielkich filetów. Bardziej opłaca się kupowac luzem, też mrożoną, bo można wziąć tylko potrzebne 4 sztuki i wybrać trochę większe. W każdym przypadku cena oscyluje około 32 zł za kilogram. Ale w końcu raz na jakiś czas mozna poszaleć. Zresztą panga, która jest niby tańsza ma bardzo zróznicowane ceny. Ta najlepsza, biała, o grubych, mięsistych filetach też kosztuje ponad 30 zł. za kilogram. Aha, jeszcze jedno, nie kupuj soli tzw. francuskiej, dość taniej, bo na patelni podczas smażenia otrzymasz nieapetyczną papkę zamiast usmażonych filetów. To tyle na temat cen ryb. Natomiast gorąco namawiam Cię do wypróbowania tego dania. jest naprawdę dobre. Sos, jesli zostanie, doskonale nadaje sie do podania z makaronem. Pozdrowienia. [/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Sola w sosie z gorgonzoli i szpinaku*
Top
Bottom