Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
SOLONE KISZONE CYTRYNY
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="yrsa" data-source="post: 1567954" data-attributes="member: 13254"><p>Z postu Kasi.B wynika, że ona nie tylko skórki używa. Dla mnie to wnętrze zbyt miękki się robi po dłuższym czasie, więc wywalam bez żalu. We wszystkich książkach ocierających się o kuchnię arabską, które wpadły mi w ręce, była mowa tylko o wykorzystywaniu skórki</p><p></p><p>Ja teraz daję więcej soli niż jest w przepisie Claudii Roden, bo kiedyś mi cytryny zapleśniały. Dodaję też kilka ziaren pieprzu, kolendry i liście laurowe.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yrsa, post: 1567954, member: 13254"] Z postu Kasi.B wynika, że ona nie tylko skórki używa. Dla mnie to wnętrze zbyt miękki się robi po dłuższym czasie, więc wywalam bez żalu. We wszystkich książkach ocierających się o kuchnię arabską, które wpadły mi w ręce, była mowa tylko o wykorzystywaniu skórki Ja teraz daję więcej soli niż jest w przepisie Claudii Roden, bo kiedyś mi cytryny zapleśniały. Dodaję też kilka ziaren pieprzu, kolendry i liście laurowe. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
SOLONE KISZONE CYTRYNY
Top
Bottom