Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
sorbet serowo-cytrynowy - przepyszny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 523130" data-attributes="member: 231"><p>Linn, powyższy przepis jets jak najbardziej na wodzie - jest jej aż 350 ml, więc nie wiem, w czym problem.</p><p>To jest sorbet i tyle.</p><p></p><p>Jeśli już jestesmy przy definicjach, to lody w klasycznym rozumieniu są na bazie creme anglaise.</p><p> np Twojego deseru śmietanowo-pomarańczowego albo zamrozonego jogurtu ja z kolei nie nazwałabym lodami, tylko... hm... parfait i frogurtem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 523130, member: 231"] Linn, powyższy przepis jets jak najbardziej na wodzie - jest jej aż 350 ml, więc nie wiem, w czym problem. To jest sorbet i tyle. Jeśli już jestesmy przy definicjach, to lody w klasycznym rozumieniu są na bazie creme anglaise. np Twojego deseru śmietanowo-pomarańczowego albo zamrozonego jogurtu ja z kolei nie nazwałabym lodami, tylko... hm... parfait i frogurtem [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
sorbet serowo-cytrynowy - przepyszny
Top
Bottom