Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos brokułowy fantazyjny*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="myszka" data-source="post: 83574" data-attributes="member: 226"><p>To jest sos do ryzu i makaronu</p><p><strong>Sos brokułowy </strong></p><p>brokuła </p><p>10 dag wedzonego łososia </p><p>1 niepełna szklanka śmietany </p><p>pęczek szczypiorku </p><p>sos sojowy </p><p>szczypta gałki muszkatołowej </p><p>pieprz, sól </p><p></p><p>Brokuły myć, podzielić na rózyczki, gotować 5 minut w niewielkiej ilosći lekko posolonej wody, zmiksować, zalać smietaną i dodac bardzo drobno pokrojonego łososia. Całość podgrzać, przyprawić gałką muszkatołową, sosem sojowym, solą, pieprzem, wymieszać z drobno posiekanym szczypiorkiem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="myszka, post: 83574, member: 226"] To jest sos do ryzu i makaronu [B]Sos brokułowy [/B] brokuła 10 dag wedzonego łososia 1 niepełna szklanka śmietany pęczek szczypiorku sos sojowy szczypta gałki muszkatołowej pieprz, sól Brokuły myć, podzielić na rózyczki, gotować 5 minut w niewielkiej ilosći lekko posolonej wody, zmiksować, zalać smietaną i dodac bardzo drobno pokrojonego łososia. Całość podgrzać, przyprawić gałką muszkatołową, sosem sojowym, solą, pieprzem, wymieszać z drobno posiekanym szczypiorkiem [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos brokułowy fantazyjny*
Top
Bottom