Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Sos chilli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1625803" data-attributes="member: 2354"><p>Dopiero teraz znalazlam ten przeis i chociaz jeszcze nie probowalam, to wydaje mi sie swietny, bo mam wyczucie smaku czytajac skladniki. Udoskonalenie jeszcze poprawia ten sos wg. mnie, bo ja lubie, jak w sosie, czy zupie </p><p>skladniki maja odpowiednia kosnsystencje, czyli sa wyczuwalne, a nie przetarte na papke, To jest moj indywidualny gust, dlatego nigdy nie robie zup-kremow, bo mi taka konsystencja nie odpowiada. Nigdy nie miksuje/przecieram skladnikow. Sklad sosu jest imponujacy. Bede robic, ale cukier raczej pomine, bo cebula i niektore odmiany pomidorow maja wystarczajacy poziom cukru, ewentulanie chlupne troszke keczupu do smaku. Wole wersje slonawa (savory).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1625803, member: 2354"] Dopiero teraz znalazlam ten przeis i chociaz jeszcze nie probowalam, to wydaje mi sie swietny, bo mam wyczucie smaku czytajac skladniki. Udoskonalenie jeszcze poprawia ten sos wg. mnie, bo ja lubie, jak w sosie, czy zupie skladniki maja odpowiednia kosnsystencje, czyli sa wyczuwalne, a nie przetarte na papke, To jest moj indywidualny gust, dlatego nigdy nie robie zup-kremow, bo mi taka konsystencja nie odpowiada. Nigdy nie miksuje/przecieram skladnikow. Sklad sosu jest imponujacy. Bede robic, ale cukier raczej pomine, bo cebula i niektore odmiany pomidorow maja wystarczajacy poziom cukru, ewentulanie chlupne troszke keczupu do smaku. Wole wersje slonawa (savory). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Sos chilli
Top
Bottom