Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos chrzanowy*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Maryna" data-source="post: 1238265" data-attributes="member: 1215"><p>Beato, robię podobnie, ale nie podsmażam mąki z masłem. Ucieram mąkę ze śmietaną i po zagotowaniu rosołu (bulionu) z chrzanem/musztardą/koperkiem/ zagęszczam sos.</p><p></p><p>Wszystkie sosy które wymieniłam świetnie pasują do klopsików z mielonego mięsa. Oczywiście do sztuki mięsa najlepszy chrzanowy ale i musztardowy doskonały.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maryna, post: 1238265, member: 1215"] Beato, robię podobnie, ale nie podsmażam mąki z masłem. Ucieram mąkę ze śmietaną i po zagotowaniu rosołu (bulionu) z chrzanem/musztardą/koperkiem/ zagęszczam sos. Wszystkie sosy które wymieniłam świetnie pasują do klopsików z mielonego mięsa. Oczywiście do sztuki mięsa najlepszy chrzanowy ale i musztardowy doskonały. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos chrzanowy*
Top
Bottom