Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos grecki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1654267" data-attributes="member: 59"><p>Hanko, ten sos to ma tyle wspólnego z Grecją co pierogi ruskie z Rosją a barszcz ukraiński z Ukrainą. </p><p></p><p>Cytryna owszem ma się bardzo dobrze w kuchni greckiej. Ja po prostu nie lubię zakwaszac pomidorów cytryną. Albo jedno albo drugie. </p><p>Jeśli chodzi o bruschette kupuję świeżą w delikatesach włoskich. Jest o niebo lepsza od takiej w słoikach <a href="https://www.summerfresh.com/product/summer-fresh-bruschetta/" target="_blank">https://www.summerfresh.com/product/summer-fresh-bruschetta/</a> </p><p>Nie, nie dodają do niej chleba czy kurczaka. Sugerują podawanie w różnych postaciach ale ostateczna decyzję pozostawiają tobie. </p><p>Ja bardzo lubię z ryba. Szczególnie jak marchewka kiepska, o mydlanym smaku, który trudno zabić. Ale naprawdę lubię przede wszystkim dlatego, że sos jest bardziej wytrawny. </p><p>Do ciasta marchewkowego bym nie dodawała, do ryby uwielbiam.</p><p></p><p>Nie twierdzę, że sos cebulowo marchwiowy by mnie zabił, ale zachwiane proporcje dają mi zwykle tyle do myślenia, że owszem u kogoś bym spróbowała, ale narobić się, a później musieć zjadać żeby nie wyrzucić to jednak nie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1654267, member: 59"] Hanko, ten sos to ma tyle wspólnego z Grecją co pierogi ruskie z Rosją a barszcz ukraiński z Ukrainą. Cytryna owszem ma się bardzo dobrze w kuchni greckiej. Ja po prostu nie lubię zakwaszac pomidorów cytryną. Albo jedno albo drugie. Jeśli chodzi o bruschette kupuję świeżą w delikatesach włoskich. Jest o niebo lepsza od takiej w słoikach [URL="https://www.summerfresh.com/product/summer-fresh-bruschetta/"]https://www.summerfresh.com/product/summer-fresh-bruschetta/[/URL] Nie, nie dodają do niej chleba czy kurczaka. Sugerują podawanie w różnych postaciach ale ostateczna decyzję pozostawiają tobie. Ja bardzo lubię z ryba. Szczególnie jak marchewka kiepska, o mydlanym smaku, który trudno zabić. Ale naprawdę lubię przede wszystkim dlatego, że sos jest bardziej wytrawny. Do ciasta marchewkowego bym nie dodawała, do ryby uwielbiam. Nie twierdzę, że sos cebulowo marchwiowy by mnie zabił, ale zachwiane proporcje dają mi zwykle tyle do myślenia, że owszem u kogoś bym spróbowała, ale narobić się, a później musieć zjadać żeby nie wyrzucić to jednak nie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos grecki
Top
Bottom