Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos gribiche (bardziej pasta, dip )*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="weerka" data-source="post: 935136" data-attributes="member: 15547"><p>przepis pochodzi z ksiazki Kuchnia Francuska w przekladzie Marii Dubielak</p><p></p><p>4 ugotowane na twardo jajka</p><p>1/8 litra oliwy z oliwek</p><p>1-2 lyzki octu winnego</p><p>łyzka siekanych kaparów </p><p>łyżka siekanch korniszonow (u mnie dwa małe)</p><p>natka pietruszki (u mnie łyżka )</p><p>sol </p><p>pieprz</p><p></p><p>1.Po ugotowaniu jajek żółtka odzielic od białek i rozetrzeć.</p><p>2.Do roztartych żółtek dodac kapary,ogórki ,pietruszkę,pieprz-sprobowac i ewentualnie doprawic solą.</p><p>3.Całość skropic octem i posypac białkiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="weerka, post: 935136, member: 15547"] przepis pochodzi z ksiazki Kuchnia Francuska w przekladzie Marii Dubielak 4 ugotowane na twardo jajka 1/8 litra oliwy z oliwek 1-2 lyzki octu winnego łyzka siekanych kaparów łyżka siekanch korniszonow (u mnie dwa małe) natka pietruszki (u mnie łyżka ) sol pieprz 1.Po ugotowaniu jajek żółtka odzielic od białek i rozetrzeć. 2.Do roztartych żółtek dodac kapary,ogórki ,pietruszkę,pieprz-sprobowac i ewentualnie doprawic solą. 3.Całość skropic octem i posypac białkiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos gribiche (bardziej pasta, dip )*
Top
Bottom