Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos śliwkowy+kark Hihii*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="gohha" data-source="post: 100388" data-attributes="member: 257"><p>ok paczki śliwek</p><p>2-3 ząbki czosnku</p><p>ok szklanki bulionu</p><p>sól, pieprz</p><p>świeży koperek</p><p>Śliwki ugotować w około 3/4 szklanki wody, jak będą miękkie, wycisnąć do nich trzy żąbki czosnku;całość zmiksować lub przetrzeć przez sito,</p><p>dodać okoła szklanki bulionu(ja dałam kucharka), posolić, popieprzyć'</p><p>Jak nałożycie na talerz karkówkę Hihi(wersja na ciepło) to polać ją sosem</p><p>(gorącym) i posypać koperkim posiekanym, podałam z sałatą (zieloną i bordową) z kiełkami, papryką,ogórkiem zielonym, pomierdołkami cherry i sosem typu vinegre.</p><p>Było pysznie i powiem, że wersja karczku Hihi na ciepło smakuje mi zdecydowanie lepiej niż na zimno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gohha, post: 100388, member: 257"] ok paczki śliwek 2-3 ząbki czosnku ok szklanki bulionu sól, pieprz świeży koperek Śliwki ugotować w około 3/4 szklanki wody, jak będą miękkie, wycisnąć do nich trzy żąbki czosnku;całość zmiksować lub przetrzeć przez sito, dodać okoła szklanki bulionu(ja dałam kucharka), posolić, popieprzyć' Jak nałożycie na talerz karkówkę Hihi(wersja na ciepło) to polać ją sosem (gorącym) i posypać koperkim posiekanym, podałam z sałatą (zieloną i bordową) z kiełkami, papryką,ogórkiem zielonym, pomierdołkami cherry i sosem typu vinegre. Było pysznie i powiem, że wersja karczku Hihi na ciepło smakuje mi zdecydowanie lepiej niż na zimno. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos śliwkowy+kark Hihii*
Top
Bottom