Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Tłuszczowe dodatki, sałatki i sosy
Sos szpinakowy do ryb lub kurczaka MM
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sd_silver" data-source="post: 173767" data-attributes="member: 74"><p>2 porcje </p><p></p><p>1 paczka szpinaku </p><p>100 g sera rokpol lub lazur </p><p>2 zabki czosnku </p><p>sól, pieprz </p><p></p><p>Szpinka romrażamy i odciskamy, odparowujemy na patelni, dodajemy ser pokrojony w kostke, chwile dusimy az ser zacznie się topić, dodajemy zmiażdzony czosnek i przprawy. Jezli sos wyszedł za gęsty można rozrzedzić 2-3 łyżkami słodkiej śmietany</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sd_silver, post: 173767, member: 74"] 2 porcje 1 paczka szpinaku 100 g sera rokpol lub lazur 2 zabki czosnku sól, pieprz Szpinka romrażamy i odciskamy, odparowujemy na patelni, dodajemy ser pokrojony w kostke, chwile dusimy az ser zacznie się topić, dodajemy zmiażdzony czosnek i przprawy. Jezli sos wyszedł za gęsty można rozrzedzić 2-3 łyżkami słodkiej śmietany [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Tłuszczowe dodatki, sałatki i sosy
Sos szpinakowy do ryb lub kurczaka MM
Top
Bottom