Składniki:
200g łososia wędzonego
250g serka mascarpone
1/2 cytryny
Sól, pieprz, koperek, gałka muszkatołowa.
Rucola.
Przygotowanie:
Łososia podsmażamy na patelni, skraplamy sokiem z cytryny i dodajemy mascarpone. Czekamy aż się cały serek roztopi i dodajemy sól, pieprz, szczyptę gałki i sporo koperku. Wylać na makaron wymieszany z sporą ilością listków rucoli.
Robiłem niedawno. łatwe, szybkie i jak dla nie i dla mojej dziewczyna bardzo smaczne.
Smacznego
200g łososia wędzonego
250g serka mascarpone
1/2 cytryny
Sól, pieprz, koperek, gałka muszkatołowa.
Rucola.
Przygotowanie:
Łososia podsmażamy na patelni, skraplamy sokiem z cytryny i dodajemy mascarpone. Czekamy aż się cały serek roztopi i dodajemy sól, pieprz, szczyptę gałki i sporo koperku. Wylać na makaron wymieszany z sporą ilością listków rucoli.
Robiłem niedawno. łatwe, szybkie i jak dla nie i dla mojej dziewczyna bardzo smaczne.
Smacznego