Sos z łososia i mascarpone

Waciak

Member
Maj 14, 2009
1
0
0
Składniki:
200g łososia wędzonego
250g serka mascarpone
1/2 cytryny
Sól, pieprz, koperek, gałka muszkatołowa.
Rucola.

Przygotowanie:
Łososia podsmażamy na patelni, skraplamy sokiem z cytryny i dodajemy mascarpone. Czekamy aż się cały serek roztopi i dodajemy sól, pieprz, szczyptę gałki i sporo koperku. Wylać na makaron wymieszany z sporą ilością listków rucoli.

Robiłem niedawno. łatwe, szybkie i jak dla nie i dla mojej dziewczyna bardzo smaczne.

Smacznego
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy