Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
sosy do jajek i zimnych mięs*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Pysia" data-source="post: 480313" data-attributes="member: 653"><p>Kilka sosów na prośbę Ewkki</p><p>Ja osobiscie zawsze mieszm majonez z jogurtem lub dobrą śmietaną , no i dodatki.</p><p>Te przepisy pochodzą z gazety Pani Domu z zeszłego roku.</p><p>Banalne , ale dobre.</p><p></p><p>musztardowy wymieszać majonez z dobrą musztardą i ...podawać do mięsa</p><p>żurawinowy do szynki i pasztetu - majonez wymieszać z żurawiną ze słoika , doprawić pieprzem</p><p>z rzezuchą majonez i dużo rzeżuchy - typowo wielkanocny</p><p>chrzanowy - do pieczonego boczku, szynki, jajek i kiełbasy majonez, trochę cukru, kwaśnej śmietany i świezo starty chrzan</p><p>pomidorowy do wędlin i jajek - ketchup i majonez</p><p>ze szczypiorkiem do jajek - majonez wymieszaj z dużą ilością szczypiorku</p><p>czosnkowy - idealny do mięs , białej kiełbasy i jajek - wymieszac majonez i jogurt, dodac dużo przeciśniętęgo czosnku</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pysia, post: 480313, member: 653"] Kilka sosów na prośbę Ewkki Ja osobiscie zawsze mieszm majonez z jogurtem lub dobrą śmietaną , no i dodatki. Te przepisy pochodzą z gazety Pani Domu z zeszłego roku. Banalne , ale dobre. musztardowy wymieszać majonez z dobrą musztardą i ...podawać do mięsa żurawinowy do szynki i pasztetu - majonez wymieszać z żurawiną ze słoika , doprawić pieprzem z rzezuchą majonez i dużo rzeżuchy - typowo wielkanocny chrzanowy - do pieczonego boczku, szynki, jajek i kiełbasy majonez, trochę cukru, kwaśnej śmietany i świezo starty chrzan pomidorowy do wędlin i jajek - ketchup i majonez ze szczypiorkiem do jajek - majonez wymieszaj z dużą ilością szczypiorku czosnkowy - idealny do mięs , białej kiełbasy i jajek - wymieszac majonez i jogurt, dodac dużo przeciśniętęgo czosnku [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
sosy do jajek i zimnych mięs*
Top
Bottom