Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sosy do potraw z grilla*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 877478" data-attributes="member: 59"><p>Morele w czasie rozgrzewania sie rozplywaja i ta masa wyglada bajecznie dlatego sie zastanawialam, czy z farfoclami skorek czy gladki. I bardzo mi sie podoba, ze nie traca koloru, nie brazowieja jak brzoskwinie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 877478, member: 59"] Morele w czasie rozgrzewania sie rozplywaja i ta masa wyglada bajecznie dlatego sie zastanawialam, czy z farfoclami skorek czy gladki. I bardzo mi sie podoba, ze nie traca koloru, nie brazowieja jak brzoskwinie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sosy do potraw z grilla*
Top
Bottom