Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sosy do potraw z grilla*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 877587" data-attributes="member: 10341"><p>Ten z moreli naprawdę warto zrobić. A jeśli chodzi o &quot;tysiąc&quot; wysp, to właściwie nie jadłyśmy go z mięsem, tylko z przypieczonym chlebem, posmarowanym upieczonym na tacce czosnkiem w łupinach. Wyciskany na te chlebowe grzanki czosnek, a wszystko posmarowane sosem było doskonałe. </p><p>Może dzisiaj spróbuję dodać trochę koncentratu, według Twoich sugestii. Może być ciekawa odmiana kolorystyczna i smakowa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 877587, member: 10341"] Ten z moreli naprawdę warto zrobić. A jeśli chodzi o "tysiąc" wysp, to właściwie nie jadłyśmy go z mięsem, tylko z przypieczonym chlebem, posmarowanym upieczonym na tacce czosnkiem w łupinach. Wyciskany na te chlebowe grzanki czosnek, a wszystko posmarowane sosem było doskonałe. Może dzisiaj spróbuję dodać trochę koncentratu, według Twoich sugestii. Może być ciekawa odmiana kolorystyczna i smakowa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sosy do potraw z grilla*
Top
Bottom