spaghetti
oliwa z oliwek
czosnek (dowolna ilośc ale raczej dużo)
parmezan (może byc bez)
sól
pieprz
Gotujemy spaghetti al dente w osolonej wodzie. Na patelnię (najlepiej teflonową) wlewamy oliwę z oliwek i czosnek. Podsmażamy (uwaga aby nie spalic). Dodajemy makaron, pieprzymy, można posypac parmezanem.
	
		
			
		
		
	
			
			oliwa z oliwek
czosnek (dowolna ilośc ale raczej dużo)
parmezan (może byc bez)
sól
pieprz
Gotujemy spaghetti al dente w osolonej wodzie. Na patelnię (najlepiej teflonową) wlewamy oliwę z oliwek i czosnek. Podsmażamy (uwaga aby nie spalic). Dodajemy makaron, pieprzymy, można posypac parmezanem.
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								
				
		