Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Spaghetti alla trapanese
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 679115" data-attributes="member: 52"><p>Makaron i sos to jest calosc. Jesli sie go nie miesza / tzn, nie wrzuca na patelnie z sosem /, to jest tak, jaky ugotowac bigos: kapusta osobno, miesiwa osobno. A potem podac na talerzu jedno z drugim. Mozna? Niby mozna, ale smak nigdy juz nie bedzie taki, jaki byc powinien. Sos musi &quot;wejsc&quot; w makaron. Na talerzu jest to niemozliwe. Poczynajac od spadku temperatury; ktora sprawi, ze ser nie stopi sie jak nalezy.</p><p>No i to jest pesto alla trapanese...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 679115, member: 52"] Makaron i sos to jest calosc. Jesli sie go nie miesza / tzn, nie wrzuca na patelnie z sosem /, to jest tak, jaky ugotowac bigos: kapusta osobno, miesiwa osobno. A potem podac na talerzu jedno z drugim. Mozna? Niby mozna, ale smak nigdy juz nie bedzie taki, jaki byc powinien. Sos musi "wejsc" w makaron. Na talerzu jest to niemozliwe. Poczynajac od spadku temperatury; ktora sprawi, ze ser nie stopi sie jak nalezy. No i to jest pesto alla trapanese... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Spaghetti alla trapanese
Top
Bottom