Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Spaghetti po grecku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Layla" data-source="post: 475026" data-attributes="member: 483"><p>400 g spaghetti, 20 dkg fety, 2 ząbki czosnku, 5 dkg czarnych oliwek (ewentualnie zielonych) 50 dkg pomidorów, ewentualnie słoiczek koncentratu pomidorowego, 2 łyżki oliwy, sól, pieprz, bazylia </p><p></p><p>Spaghetti ugotować w lekko osolonej wodzie al dente. Na oliwie podsmażyć posiekany czosnek, dodać obrane ze skórki i podrobione pomidory oraz koncentrat pomidorowy. Doprawić do smaku. Dusić do momentu gdy pomidory będą miękuśkie. Gdy makaron ostygnie, wymieszać z sosem, oliwkami i pokrojona w kostkę fetą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Layla, post: 475026, member: 483"] 400 g spaghetti, 20 dkg fety, 2 ząbki czosnku, 5 dkg czarnych oliwek (ewentualnie zielonych) 50 dkg pomidorów, ewentualnie słoiczek koncentratu pomidorowego, 2 łyżki oliwy, sól, pieprz, bazylia Spaghetti ugotować w lekko osolonej wodzie al dente. Na oliwie podsmażyć posiekany czosnek, dodać obrane ze skórki i podrobione pomidory oraz koncentrat pomidorowy. Doprawić do smaku. Dusić do momentu gdy pomidory będą miękuśkie. Gdy makaron ostygnie, wymieszać z sosem, oliwkami i pokrojona w kostkę fetą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Spaghetti po grecku
Top
Bottom