Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Spaghetti po grecku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Shinju" data-source="post: 477586" data-attributes="member: 2755"><p>Ja mam pewne pytanka...</p><p></p><p>po pierwsze: czy dodajesz świeże pomidory czy takie z puszki?</p><p>po drugie: czy pomidory dusisz do momentu gdy są tylko miękkie, ale można jeszcze rozróżnić poszczególne kawałki czy do momentu aż zrobi się bardziej papka pomidorowa?</p><p></p><p>Akurat mam w domu wszystkie potrzebne składniki, więc chętnie bym zrobiła to spaghetti po weekendzie, ale muszę się upewnić co do szczegółów najpierw...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shinju, post: 477586, member: 2755"] Ja mam pewne pytanka... po pierwsze: czy dodajesz świeże pomidory czy takie z puszki? po drugie: czy pomidory dusisz do momentu gdy są tylko miękkie, ale można jeszcze rozróżnić poszczególne kawałki czy do momentu aż zrobi się bardziej papka pomidorowa? Akurat mam w domu wszystkie potrzebne składniki, więc chętnie bym zrobiła to spaghetti po weekendzie, ale muszę się upewnić co do szczegółów najpierw... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Spaghetti po grecku
Top
Bottom