Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
spaghetti z chrupiącymi warzywami i ricottą, czosnkowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 141309" data-attributes="member: 52"><p>Mam na imie prawie jak siostra Balladyny, plus literka na poczatku. </p><p>A co do smietany, to ja ja odrzucam, jak napisalam, z urzedu. Tam, gdzie musi byc, to trudno / a i tam czesto rezygnuje /. Hdzie nie musi, nie. 100ml smietany, ktora mam we Wloszech / a w Polsce macie na pewno lepsza / to ponad 230 kalorii. Zbednych... Wlasnie dlatego nie nalezy narzekac, ze kaloryczne, a obcinac kalorie, bez ktorych mozna sie obyc.</p><p>No i odnosnie oliwy: jest bardzo zdrowa, ale nikt nie twierdzi, ze niskokaloryczna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 141309, member: 52"] Mam na imie prawie jak siostra Balladyny, plus literka na poczatku. A co do smietany, to ja ja odrzucam, jak napisalam, z urzedu. Tam, gdzie musi byc, to trudno / a i tam czesto rezygnuje /. Hdzie nie musi, nie. 100ml smietany, ktora mam we Wloszech / a w Polsce macie na pewno lepsza / to ponad 230 kalorii. Zbednych... Wlasnie dlatego nie nalezy narzekac, ze kaloryczne, a obcinac kalorie, bez ktorych mozna sie obyc. No i odnosnie oliwy: jest bardzo zdrowa, ale nikt nie twierdzi, ze niskokaloryczna. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
spaghetti z chrupiącymi warzywami i ricottą, czosnkowe
Top
Bottom