Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Spaghetti z cukinią i gorgonzolą
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1616159" data-attributes="member: 140"><p><span style="font-size: 26px"><strong>Spaghetti z cukinią i gorgonzolą</strong></span></p><p></p><p>[ATTACH=full]95629[/ATTACH]</p><p></p><p>200 g spaghetti</p><p>2 jajka</p><p>2 ząbki czosnku</p><p>80 g sera gorgonzola</p><p>Sól i pieprz</p><p>200 g cukinii</p><p>1 gruszka</p><p>2 łyżki cukru</p><p>40 g masła</p><p>Łyżkę tymianku</p><p></p><p>1.Cukinię i wypestkowaną gruszkę pokroić w 1 cm kostkę.</p><p>2.Zmiksować jajka, ser i czosnek. Doprawić solą i pieprzem.</p><p>3.Gotować makaron.</p><p>4.Rozgrzać masło i na nim smażyć przez 4 minuty cukinię i gruszkę.</p><p>5.Odcedzić makaron i natychmiast wymieszać z jajkiem i warzywami. Posypać tymiankiem i podawać.</p><p></p><p>Ps1. Przepis na 2 osoby. Pochodzi z czasopisma FürjedenTag 11/2016.</p><p>Ps2. Wartość kaloryczna na porcję 810 kcal</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1616159, member: 140"] [SIZE=14][B]Spaghetti z cukinią i gorgonzolą[/B][/SIZE] [ATTACH=full]95629[/ATTACH] 200 g spaghetti 2 jajka 2 ząbki czosnku 80 g sera gorgonzola Sól i pieprz 200 g cukinii 1 gruszka 2 łyżki cukru 40 g masła Łyżkę tymianku 1.Cukinię i wypestkowaną gruszkę pokroić w 1 cm kostkę. 2.Zmiksować jajka, ser i czosnek. Doprawić solą i pieprzem. 3.Gotować makaron. 4.Rozgrzać masło i na nim smażyć przez 4 minuty cukinię i gruszkę. 5.Odcedzić makaron i natychmiast wymieszać z jajkiem i warzywami. Posypać tymiankiem i podawać. Ps1. Przepis na 2 osoby. Pochodzi z czasopisma FürjedenTag 11/2016. Ps2. Wartość kaloryczna na porcję 810 kcal [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Spaghetti z cukinią i gorgonzolą
Top
Bottom