Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Sposób na ryby wg MagdyzMediolanu*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Johasia" data-source="post: 39172" data-attributes="member: 36"><p>No to ja napisze co robie z KAZDA ryba w postaci filetow: </p><p></p><p>Dwa pory pokroic w plasterki - tylko biala czesc i poddusic chwile na masle zeby zmiekly. Odsunac na bok patelni, dodac troche masla i wlozyc kawalki ryby, wlac sok z pol cytryny, posolic, poczekac az dojdzie. Przykryc porami i zjesc. Czy moze byc cos prostszego? </p><p></p><p>A ryby w calosci, typu pstragi, to obkladam ziolami, plasterkami cytryny, sole, zawijam w folie i do piekarnika. Tez latwizna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Johasia, post: 39172, member: 36"] No to ja napisze co robie z KAZDA ryba w postaci filetow: Dwa pory pokroic w plasterki - tylko biala czesc i poddusic chwile na masle zeby zmiekly. Odsunac na bok patelni, dodac troche masla i wlozyc kawalki ryby, wlac sok z pol cytryny, posolic, poczekac az dojdzie. Przykryc porami i zjesc. Czy moze byc cos prostszego? A ryby w calosci, typu pstragi, to obkladam ziolami, plasterkami cytryny, sole, zawijam w folie i do piekarnika. Tez latwizna. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Sposób na ryby wg MagdyzMediolanu*
Top
Bottom