Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Strudel z jabłkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="betsetse" data-source="post: 973829" data-attributes="member: 16099"><p>Zrobiłam strudel, dałam mu druga szanse gdyż za pierwszym razem wyszedł nieciekawy w smaku tzn był potwornie kwaśny, nawet przysypany toną pudru ledwo zjadliwy, do tego jeszcze się rozpeciał, ale była to wina jabłek, to były pierwsze renety i do tego bardzo soczyste i kwaśne.Te 3 łyżki cukru to było stanowczo za mało.</p><p>dzisiaj poczłapałam na ryneczek z myślą o zakupie renety ale renety brak, wiec wzięłam jakieś pod nazwą kwaskowate( teraz nie wiem co to za jabłka bo smaczne były i pięknie się rozpadły)</p><p>Dałam 5 łyżek cukru mogłam dać z pól łyżki mniej i strudel wyszedł cudny. Razem z mężem zjedliśmy go w 30 minut. Jutro idę na rynek po druga porcje jabłek i znów będę piekła .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="betsetse, post: 973829, member: 16099"] Zrobiłam strudel, dałam mu druga szanse gdyż za pierwszym razem wyszedł nieciekawy w smaku tzn był potwornie kwaśny, nawet przysypany toną pudru ledwo zjadliwy, do tego jeszcze się rozpeciał, ale była to wina jabłek, to były pierwsze renety i do tego bardzo soczyste i kwaśne.Te 3 łyżki cukru to było stanowczo za mało. dzisiaj poczłapałam na ryneczek z myślą o zakupie renety ale renety brak, wiec wzięłam jakieś pod nazwą kwaskowate( teraz nie wiem co to za jabłka bo smaczne były i pięknie się rozpadły) Dałam 5 łyżek cukru mogłam dać z pól łyżki mniej i strudel wyszedł cudny. Razem z mężem zjedliśmy go w 30 minut. Jutro idę na rynek po druga porcje jabłek i znów będę piekła . [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Strudel z jabłkami
Top
Bottom