Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Suflet serowy z szynką i porami*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 809148" data-attributes="member: 10341"><p>Każdy por powinien być przekrojony na pół, tylko połówki powinny u dołu trzymać się piętki korzeniowej, żeby liście się nie rozpadły. Piekę ten suflet w foremce 30 x 12 cm. Gorąco polecam. Nie opada jak to mają w zwyczaju suflety, jest doskonałą przystawką albo ciepłym daniem na małe przyjęcie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 809148, member: 10341"] Każdy por powinien być przekrojony na pół, tylko połówki powinny u dołu trzymać się piętki korzeniowej, żeby liście się nie rozpadły. Piekę ten suflet w foremce 30 x 12 cm. Gorąco polecam. Nie opada jak to mają w zwyczaju suflety, jest doskonałą przystawką albo ciepłym daniem na małe przyjęcie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Suflet serowy z szynką i porami*
Top
Bottom