Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Suflet serowy z szynką i porami*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 809300" data-attributes="member: 10341"><p>Chciałabym jeszcze coś dodać na temat foremki do zapiekania. Moja jest trochę za wąska i ułożenie porów dość cienką warstwą wymaga trochę trudu, mimo że pory są już miękkie. Najlepsza byłaby prostokątna z szerszym dnem, np. ze szkła ogniotrwałego lub kamionki. Ja mam ze szkła, ale okrągłą o poj. 2 litrów i czasem też w niej robię ten suflet, tyle że dno nie jest zbyt duże i znów wystepują te same sprawy. Nie kupuję już nowych naczyń, bo moje jednoosobowe gospodarstwo nie wymaga uzupełnień, dla mnie musi wystarczyć. To tyle, jeśli chodzi o ułatwienie zapiekania porów.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 809300, member: 10341"] Chciałabym jeszcze coś dodać na temat foremki do zapiekania. Moja jest trochę za wąska i ułożenie porów dość cienką warstwą wymaga trochę trudu, mimo że pory są już miękkie. Najlepsza byłaby prostokątna z szerszym dnem, np. ze szkła ogniotrwałego lub kamionki. Ja mam ze szkła, ale okrągłą o poj. 2 litrów i czasem też w niej robię ten suflet, tyle że dno nie jest zbyt duże i znów wystepują te same sprawy. Nie kupuję już nowych naczyń, bo moje jednoosobowe gospodarstwo nie wymaga uzupełnień, dla mnie musi wystarczyć. To tyle, jeśli chodzi o ułatwienie zapiekania porów. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Suflet serowy z szynką i porami*
Top
Bottom