Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Surówka dwudniowa inna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1440277" data-attributes="member: 956"><p>To ja jeszcze dopiszę, że surówkę z tego przepisu robioną z młodej kapusty lepiej zrobić tego samego dnia, w którym będzie jedzona. Powiedzmy 1-2 godziny w lodówce w zupełności jej wystarczą. Na drugi dzień kapusta była już bardzo miękka i surówka nie tak smaczna. </p><p>Robiona z kapusty &quot;starej&quot; pewnie lepsza będzie drugiego dnia, zgodnie z przepisem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1440277, member: 956"] To ja jeszcze dopiszę, że surówkę z tego przepisu robioną z młodej kapusty lepiej zrobić tego samego dnia, w którym będzie jedzona. Powiedzmy 1-2 godziny w lodówce w zupełności jej wystarczą. Na drugi dzień kapusta była już bardzo miękka i surówka nie tak smaczna. Robiona z kapusty "starej" pewnie lepsza będzie drugiego dnia, zgodnie z przepisem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Surówka dwudniowa inna
Top
Bottom