Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Surówka dwudniowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 91719" data-attributes="member: 90"><p>Ja myślę, że tę zalewę (albo jakąś podobną, chyba smak można sobie samemu regulować ilością cukru, musztardy czy octu) można stosować do różnych surówek, myślę, że por też by się nadawał i cebula jak mówi Johasia. To jest tak jakby w delikatnej marynacie te warzywa były, dlatego jest dobra po kilku nawet dniach. Robiłam coś podobnego z samej cebuli i potem tylko ogórka kiszonego w plastry pokrojonego dałam, do wątróbki to jadłam i mi smakowało .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 91719, member: 90"] Ja myślę, że tę zalewę (albo jakąś podobną, chyba smak można sobie samemu regulować ilością cukru, musztardy czy octu) można stosować do różnych surówek, myślę, że por też by się nadawał i cebula jak mówi Johasia. To jest tak jakby w delikatnej marynacie te warzywa były, dlatego jest dobra po kilku nawet dniach. Robiłam coś podobnego z samej cebuli i potem tylko ogórka kiszonego w plastry pokrojonego dałam, do wątróbki to jadłam i mi smakowało . [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Surówka dwudniowa
Top
Bottom