Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Surowka z mlodej kapusty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1519885" data-attributes="member: 1142"><p>Jedna z naszych ulubionych surowek. Moda kapusta jest slodka, chrupiaca i soczysta. </p><p></p><p></p><p><strong>1 mloda kapusta, poszatkowana drobno</strong></p><p><strong>sol</strong></p><p><strong>4 wiosenne cebulki (biale i zielone czesci), drobno posiekane</strong></p><p><strong>5-6 lyzek (kopiastych) posiekanego swiezego koperku</strong></p><p><strong>3 lyzki szczypiorku. drobno pocietego nozycami</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Sos:</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>slodka smietanka</strong></p><p><strong>creme fraiche (moze byc kwasna smietana), tyle samo co smietanki</strong></p><p><strong>ocet</strong></p><p><strong>sok z cytyny</strong></p><p><strong>sol </strong></p><p><strong>cukier</strong></p><p><strong></strong></p><p>Poszatkowana kapuste posypuje sola i ugniatam, az kapusta zacznie puszczac soki. Dodaje reszte skladnikow, mieszam potrzasajac energicznie miska. Odstawiam i przygotowuje sos miksujac wszystkie jego skladniki. Sos lacze z kapusta. Surowka najlepsza jest tego samego dnia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1519885, member: 1142"] Jedna z naszych ulubionych surowek. Moda kapusta jest slodka, chrupiaca i soczysta. [B]1 mloda kapusta, poszatkowana drobno sol 4 wiosenne cebulki (biale i zielone czesci), drobno posiekane 5-6 lyzek (kopiastych) posiekanego swiezego koperku 3 lyzki szczypiorku. drobno pocietego nozycami Sos: slodka smietanka creme fraiche (moze byc kwasna smietana), tyle samo co smietanki ocet sok z cytyny sol cukier [/B] Poszatkowana kapuste posypuje sola i ugniatam, az kapusta zacznie puszczac soki. Dodaje reszte skladnikow, mieszam potrzasajac energicznie miska. Odstawiam i przygotowuje sos miksujac wszystkie jego skladniki. Sos lacze z kapusta. Surowka najlepsza jest tego samego dnia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Surowka z mlodej kapusty
Top
Bottom