Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Surówka z modrej kapusty po śląsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sionia" data-source="post: 953012" data-attributes="member: 1706"><p>Bardzo lubię czerwoną kapustę. Robiłam już wedlug dwóch tutaj podanych sposobów. Ostatnio wypróbowałam jeszcze inny sposób znaleziony w necie:</p><p>Gotujemy wodę z kulkami angielskiego ziela, 3 goździki. Na taką wodę wrzycamy poszatkowaną kapustę i blanszujemy. Odcedzamy, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, przecier z czarnej porzeczki (zamiast octu lub soku z cytryny), doprawiamy solą, pieprzem, odrobiną miodu do smaku. Musi trochę postać, by smaki przegryzły się. Pyszna!!!. </p><p>Ten pomysł z czarną porzeczką jest świetny. Ja akurat mam trochę małych słoiczków własnoręcznie zrobionych przecierów porzeczkowych z cukrem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sionia, post: 953012, member: 1706"] Bardzo lubię czerwoną kapustę. Robiłam już wedlug dwóch tutaj podanych sposobów. Ostatnio wypróbowałam jeszcze inny sposób znaleziony w necie: Gotujemy wodę z kulkami angielskiego ziela, 3 goździki. Na taką wodę wrzycamy poszatkowaną kapustę i blanszujemy. Odcedzamy, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, przecier z czarnej porzeczki (zamiast octu lub soku z cytryny), doprawiamy solą, pieprzem, odrobiną miodu do smaku. Musi trochę postać, by smaki przegryzły się. Pyszna!!!. Ten pomysł z czarną porzeczką jest świetny. Ja akurat mam trochę małych słoiczków własnoręcznie zrobionych przecierów porzeczkowych z cukrem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Surówka z modrej kapusty po śląsku
Top
Bottom