Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Surowy losos z musem z awokado
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="melmire" data-source="post: 59820" data-attributes="member: 130"><p>Dla 4 osob</p><p></p><p>3 avokado</p><p>3 cytryny</p><p>Pieprz, gruba sol, natka pietruszki</p><p>10 cl oliwy</p><p>4 plastry surowego lososia (poprosic sprzedawce, niech pokroi!)</p><p>3 zabki czosnku</p><p>150 g masla</p><p></p><p>Obrac awkoado, pokroic na kawalki.</p><p>Wycisna sok z cytryn, czosnek drobno posiekac (lub przepchnac przez wyciskacz)</p><p>Zmiksowac awokado z maslem do konsystencji emusji.</p><p>Emulsje posolic, popieprzyc , dodac oliwe i znowu zmiksowac.</p><p>Wlac polowe soku z cytryny, zmiksowac (ufff, namiksujemy sie!) i wstawic do lodowki.</p><p>Kiedy mus jest juz zchlodzony, wylozyc po lyzce musu na plaster lososia, zawinac. </p><p>Podawac z sosem z oliwy i reszty soku z cytryny.Popieprzyc i posolic gruba sola. Podawac zchlodzone.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melmire, post: 59820, member: 130"] Dla 4 osob 3 avokado 3 cytryny Pieprz, gruba sol, natka pietruszki 10 cl oliwy 4 plastry surowego lososia (poprosic sprzedawce, niech pokroi!) 3 zabki czosnku 150 g masla Obrac awkoado, pokroic na kawalki. Wycisna sok z cytryn, czosnek drobno posiekac (lub przepchnac przez wyciskacz) Zmiksowac awokado z maslem do konsystencji emusji. Emulsje posolic, popieprzyc , dodac oliwe i znowu zmiksowac. Wlac polowe soku z cytryny, zmiksowac (ufff, namiksujemy sie!) i wstawic do lodowki. Kiedy mus jest juz zchlodzony, wylozyc po lyzce musu na plaster lososia, zawinac. Podawac z sosem z oliwy i reszty soku z cytryny.Popieprzyc i posolic gruba sola. Podawac zchlodzone. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Surowy losos z musem z awokado
Top
Bottom