Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Suszone pomidory
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Ewenny" data-source="post: 1314998" data-attributes="member: 19400"><p>ja suszę pomidory w piekarniku w temperaturze 50oC z termoobiegiem przez dwa dni po ok.4godziny</p><p>rozkładam pokrojone pomidory na ruszt z piekarnika, solę</p><p>pod ruszt daję blachę</p><p></p><p>często są to dwa a nawet 3 ruszta, bo bardzo lubimy suszone pomidory</p><p>gotowe pomidory powinny być lekko plastyczne</p><p>potem zalewam prawie wrzącą oliwa z ziołami, ostrą papryczką i czosnkiem</p><p></p><p>teraz spróbuję posypać cukrem tak jak robi Buka, jestem otwarta na nowe smaki</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ewenny, post: 1314998, member: 19400"] ja suszę pomidory w piekarniku w temperaturze 50oC z termoobiegiem przez dwa dni po ok.4godziny rozkładam pokrojone pomidory na ruszt z piekarnika, solę pod ruszt daję blachę często są to dwa a nawet 3 ruszta, bo bardzo lubimy suszone pomidory gotowe pomidory powinny być lekko plastyczne potem zalewam prawie wrzącą oliwa z ziołami, ostrą papryczką i czosnkiem teraz spróbuję posypać cukrem tak jak robi Buka, jestem otwarta na nowe smaki [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Suszone pomidory
Top
Bottom