Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Sweetcorn chowder with toasted tortillas
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Shinju" data-source="post: 837571" data-attributes="member: 2755"><p>Bardzo mi się podoba ten przepis, szczególnie że bardzo lubię kukurydzę i zupy kukurydziane. Powiedz mi tylko czy do takiego przepisu będzie się nadawała kukurydza z puszki, czy lepiej czekać aż nadejdzie sezon na kukurydzę w kolbach i wtedy kolby obdzierać z ziarenek??? Bo raczej mrożonej kukurydzy to w Polsce nie dostanę. No i poza tym ile mniej więcej porcji wychodzi z tej ilości składników?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shinju, post: 837571, member: 2755"] Bardzo mi się podoba ten przepis, szczególnie że bardzo lubię kukurydzę i zupy kukurydziane. Powiedz mi tylko czy do takiego przepisu będzie się nadawała kukurydza z puszki, czy lepiej czekać aż nadejdzie sezon na kukurydzę w kolbach i wtedy kolby obdzierać z ziarenek??? Bo raczej mrożonej kukurydzy to w Polsce nie dostanę. No i poza tym ile mniej więcej porcji wychodzi z tej ilości składników? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Sweetcorn chowder with toasted tortillas
Top
Bottom