Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
świeże pappardelle z sosem serowym i kurczakiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Paulinka" data-source="post: 930489" data-attributes="member: 65"><p>Trochę pokombinowałam- na podwójną pierś dałam 100g rokpola, 100g serka topionego, 250 ml śmietanki, 500g pieczarek i paczkę makaronu. Pierś zamarynowałam wcześniej w przyprawie gyros, na koniec dorzuciłam posiekany ząbek czosnku. Najadło się 5 osób. Przepyszne!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Paulinka, post: 930489, member: 65"] Trochę pokombinowałam- na podwójną pierś dałam 100g rokpola, 100g serka topionego, 250 ml śmietanki, 500g pieczarek i paczkę makaronu. Pierś zamarynowałam wcześniej w przyprawie gyros, na koniec dorzuciłam posiekany ząbek czosnku. Najadło się 5 osób. Przepyszne! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
świeże pappardelle z sosem serowym i kurczakiem
Top
Bottom