Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Syrniki wg tradycyjnego rosyjskiego przepisu*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 1688982" data-attributes="member: 4258"><p>no i przypomniałam sobie o nich. Podałam z kwaśną smietaną wymieszaną z cukrem trzcinowym. Ile usmażyłam tyle zjadłam (smazyłam z połowy porcji). Pysznie pysznie. </p><p>Ser po prosty rozgniotłam widelcem razem z jajkiem i maką. Cukru dodałam tylko pół łyzeczki. </p><p></p><p>[ATTACH=full]101480[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 1688982, member: 4258"] no i przypomniałam sobie o nich. Podałam z kwaśną smietaną wymieszaną z cukrem trzcinowym. Ile usmażyłam tyle zjadłam (smazyłam z połowy porcji). Pysznie pysznie. Ser po prosty rozgniotłam widelcem razem z jajkiem i maką. Cukru dodałam tylko pół łyzeczki. [ATTACH=full]101480[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Syrniki wg tradycyjnego rosyjskiego przepisu*
Top
Bottom