Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szarlotka Henryk
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Iguana" data-source="post: 132399" data-attributes="member: 11"><p>To nie jest taki klasyczny biszkopt a raczej biszkoptowe ciasto. Ocet uaktywnia proszek a jednoczesnie niweluje jego zapach w cieście. Do tej masy pasuje taka wersja biszkoptowego ciasta bo jes bardzo delikatna i raczej krucha (to chyba przez olej). Troszke siada ale zalezy od jaj. czasem go robie do innych ciast i dlatego robiłam wiele razy i czasem baaardzo wyrasta a czasem tak średnio. W kazdym przypadku ciasto jest delikatne a o to chodzi </p><p></p><p>Ciesze sie że smakowało i czekam na foto Ruzi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Iguana, post: 132399, member: 11"] To nie jest taki klasyczny biszkopt a raczej biszkoptowe ciasto. Ocet uaktywnia proszek a jednoczesnie niweluje jego zapach w cieście. Do tej masy pasuje taka wersja biszkoptowego ciasta bo jes bardzo delikatna i raczej krucha (to chyba przez olej). Troszke siada ale zalezy od jaj. czasem go robie do innych ciast i dlatego robiłam wiele razy i czasem baaardzo wyrasta a czasem tak średnio. W kazdym przypadku ciasto jest delikatne a o to chodzi Ciesze sie że smakowało i czekam na foto Ruzi. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szarlotka Henryk
Top
Bottom