Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szarlotka Henryk
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 143622" data-attributes="member: 506"><p>mnie lopatologicznie trzeba objasnic </p><p>czy po przelozeniu biszkopta masa budyniowa sie wklada jeszcze raz calosc do piekarnika do zasuszenia tej pianiki kokosowej ?</p><p>nie rozlata sie ?</p><p>ojej i nie przesiaknie na ciapaje ten biszkopt </p><p>a w tej temp 120 ile czasu trzeba trzymac?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 143622, member: 506"] mnie lopatologicznie trzeba objasnic czy po przelozeniu biszkopta masa budyniowa sie wklada jeszcze raz calosc do piekarnika do zasuszenia tej pianiki kokosowej ? nie rozlata sie ? ojej i nie przesiaknie na ciapaje ten biszkopt a w tej temp 120 ile czasu trzeba trzymac? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szarlotka Henryk
Top
Bottom