Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szarlotka krucha najlepsza na świecie :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="nadjamaja" data-source="post: 731583" data-attributes="member: 10012"><p>A ja ją troszkę zmieniłam.</p><p>Do gotujacego się jabłka dodałam rodzynki. </p><p>Na wierzch upieczonego ciasta wylałam piankę- zrobiałm ją z tych 6 białek, które zostały + pół szklanki cukru i 1 cukier waniliowy- wszystko zmiksowac na piankę i rozsmarowac na upieczonym cieście. Włożyć do piekarnika i piec jeszcze ok 10 min. Góra wyjdzie identyczna jak w serniku Złota rosa. </p><p>Ciasto jest bardzo sycące i wysokie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nadjamaja, post: 731583, member: 10012"] A ja ją troszkę zmieniłam. Do gotujacego się jabłka dodałam rodzynki. Na wierzch upieczonego ciasta wylałam piankę- zrobiałm ją z tych 6 białek, które zostały + pół szklanki cukru i 1 cukier waniliowy- wszystko zmiksowac na piankę i rozsmarowac na upieczonym cieście. Włożyć do piekarnika i piec jeszcze ok 10 min. Góra wyjdzie identyczna jak w serniku Złota rosa. Ciasto jest bardzo sycące i wysokie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szarlotka krucha najlepsza na świecie :)
Top
Bottom