Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szarlotka krucha najlepsza na świecie :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="flowerekk" data-source="post: 841216" data-attributes="member: 13387"><p>Jako laik w pieczeniu mam pewne pytanka. Po pierwsze, czy moge zmniejszyc ilosc tluszczu w kruchym ciescie? A po drugie, czy jest jakas opcja zeby zastapic make ziemniaczana w jablkach? I jeszcze jedno, piane na gore ciasta dodac juz po upieczeniu ciasta i wlozyc jeszcze na chwile do piekarnika, tak? Mam nadzieje, ze moimi pytaniami nikogo nie rozzloszcze, ale nie mam nikogo, kto moglby mi pomoc w pieczeniu.. Pozdrawiam!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="flowerekk, post: 841216, member: 13387"] Jako laik w pieczeniu mam pewne pytanka. Po pierwsze, czy moge zmniejszyc ilosc tluszczu w kruchym ciescie? A po drugie, czy jest jakas opcja zeby zastapic make ziemniaczana w jablkach? I jeszcze jedno, piane na gore ciasta dodac juz po upieczeniu ciasta i wlozyc jeszcze na chwile do piekarnika, tak? Mam nadzieje, ze moimi pytaniami nikogo nie rozzloszcze, ale nie mam nikogo, kto moglby mi pomoc w pieczeniu.. Pozdrawiam! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szarlotka krucha najlepsza na świecie :)
Top
Bottom