Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Szarlotka rumowa na migdałowym spodzie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="nurbika" data-source="post: 670513" data-attributes="member: 6447"><p>bardziej jak migdały - pewnie jakby się dodało słodkiego (cukru np) i jakiegos tłuszczu by było plastyczniejsze to by smakowało marcepanowo. W kazdym razie spód jest dośc twardy - pewnie jakby dodać jakiś tłuszcz, to by był bardziej miękki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurbika, post: 670513, member: 6447"] bardziej jak migdały - pewnie jakby się dodało słodkiego (cukru np) i jakiegos tłuszczu by było plastyczniejsze to by smakowało marcepanowo. W kazdym razie spód jest dośc twardy - pewnie jakby dodać jakiś tłuszcz, to by był bardziej miękki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Szarlotka rumowa na migdałowym spodzie
Top
Bottom