Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Przepisy z thermomixa
szarlotka tradycyjna i ciasto ucierane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sanokos" data-source="post: 974791" data-attributes="member: 21697"><p>Mam thermomix od miesiąca i ciagle cos w nim gotuje.</p><p>Najlepiej wychodzi mi oczywscie sernik fredzi (ale </p><p>zmniejszylam ilosc mleka, zeby masa wyszla gesta), oprocz tego rogaliki </p><p>i zupy to rewelacja.NIestety mam problem z ciastem typu&quot;:</p><p>1. szarlotka tradycyjna - po pierwsze: w ksiazce napisane jest 60 minut 200 stopni.. </p><p>niestety juz wylaczylam po 40 minutach bo juz sie przypieklo dosyc </p><p>ostro, no i ciasto nie uroslo (bylo go malo) - co robie nie tak? </p><p>2. druga sprawa to ciasto ucierane - robie z jablkami - ale wychodzi bardzo suche </p><p>, kruche.... </p><p>Co robie żle?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sanokos, post: 974791, member: 21697"] Mam thermomix od miesiąca i ciagle cos w nim gotuje. Najlepiej wychodzi mi oczywscie sernik fredzi (ale zmniejszylam ilosc mleka, zeby masa wyszla gesta), oprocz tego rogaliki i zupy to rewelacja.NIestety mam problem z ciastem typu": 1. szarlotka tradycyjna - po pierwsze: w ksiazce napisane jest 60 minut 200 stopni.. niestety juz wylaczylam po 40 minutach bo juz sie przypieklo dosyc ostro, no i ciasto nie uroslo (bylo go malo) - co robie nie tak? 2. druga sprawa to ciasto ucierane - robie z jablkami - ale wychodzi bardzo suche , kruche.... Co robie żle? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Przepisy z thermomixa
szarlotka tradycyjna i ciasto ucierane
Top
Bottom