Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szarlotka z babcinego przepisu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1337275" data-attributes="member: 1142"><p>Szarlotka warta czestych powtorek wiec zdjecie na pewno uda mi sie zrobic.</p><p></p><p>Co do maki na kruche ciasto - nie wiem dokladnie jaka czesc maki, ktorej uzylam, stanowi maka kukurydziana, ale wlasnie dzieki niej ciasto sie nie kurczy w pieczeniu i ma ladny zolty kolor nawet bez jaj czy zoltek - bo uzywamy jej do wszelkiego rodzaju kruchych ciast. Korci mnie, zeby napisac do mlyna z zapytaniem. Jak sie dowiem to dam znac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1337275, member: 1142"] Szarlotka warta czestych powtorek wiec zdjecie na pewno uda mi sie zrobic. Co do maki na kruche ciasto - nie wiem dokladnie jaka czesc maki, ktorej uzylam, stanowi maka kukurydziana, ale wlasnie dzieki niej ciasto sie nie kurczy w pieczeniu i ma ladny zolty kolor nawet bez jaj czy zoltek - bo uzywamy jej do wszelkiego rodzaju kruchych ciast. Korci mnie, zeby napisac do mlyna z zapytaniem. Jak sie dowiem to dam znac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szarlotka z babcinego przepisu
Top
Bottom