Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szarlotka z babcinego przepisu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1345641" data-attributes="member: 1024"><p>To tak jak ja - mieszam suche i siekam z tłuszczem, a potem dodaję mokre.</p><p></p><p></p><p>Przez te teoretyczne rozważania zatęskniłam za jej smakiem, więc poszłam zrobić.</p><p>Siedzi w piecu. Eksperymentalnie część jabłek dałam duszonych, część surowych startych na jarzynowej tarce.</p><p>Tym razem dałam mniej tłuszczu (200g), więc musiałam dodać mniej dodatkowej mąki (pełnoziarnistej z Lubelli i krupczatki).</p><p>Zamiast śmietany - gęsty jogurt.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1345641, member: 1024"] To tak jak ja - mieszam suche i siekam z tłuszczem, a potem dodaję mokre. Przez te teoretyczne rozważania zatęskniłam za jej smakiem, więc poszłam zrobić. Siedzi w piecu. Eksperymentalnie część jabłek dałam duszonych, część surowych startych na jarzynowej tarce. Tym razem dałam mniej tłuszczu (200g), więc musiałam dodać mniej dodatkowej mąki (pełnoziarnistej z Lubelli i krupczatki). Zamiast śmietany - gęsty jogurt. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Szarlotka z babcinego przepisu
Top
Bottom