Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szaszlyki drobiowe po marokansku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 577093" data-attributes="member: 59"><p>wlasnie zamarynowalam prawie 2 kg piersi (jedna porcja do zamrozenia), ale nie chce mi sie nadziewac. </p><p>Dokladnie nie chce mi sie i brzdac wiszacy na mankietach spodni tez nie chce zebym stala przy kuchni, a jakby tego bylo malo nie namoczylam patyczkow. Wiem. Powinnam miec kilka dyzurnych metalowych, bo czesto mi sie to zdarza. </p><p>Tymczasem wykorzystam Wasz pomysl i ugriluje bez. Na siatce , albo w koszyczku do warzyw.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 577093, member: 59"] wlasnie zamarynowalam prawie 2 kg piersi (jedna porcja do zamrozenia), ale nie chce mi sie nadziewac. Dokladnie nie chce mi sie i brzdac wiszacy na mankietach spodni tez nie chce zebym stala przy kuchni, a jakby tego bylo malo nie namoczylam patyczkow. Wiem. Powinnam miec kilka dyzurnych metalowych, bo czesto mi sie to zdarza. Tymczasem wykorzystam Wasz pomysl i ugriluje bez. Na siatce , albo w koszyczku do warzyw. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Szaszlyki drobiowe po marokansku*
Top
Bottom