Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Szaszłyki rybne z papryką
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1607669" data-attributes="member: 140"><p><span style="font-size: 26px"><strong>Szaszłyki rybne z papryką</strong></span></p><p></p><p>[ATTACH=full]94677[/ATTACH]</p><p></p><p>mrożone filety z mintaja - 0.5 kilogramów</p><p>boczek - 200 gramów</p><p>Przyprawa do mięs Knorr</p><p>pieczarki - 40 dekagramów</p><p>papryka - 1 sztuka</p><p>cebule - 2 sztuki</p><p>olej - 3 łyżki</p><p>pieprz do smaku</p><p></p><p></p><p>1. Rozmroź filety i pokrój je wraz z boczkiem na kawałki wielkości około 2 centymetrów.</p><p>2. Oczyść pieczarki, umyj je, większe kapelusze przekrój na pół. Przekrój paprykę na pół, oczyść</p><p>z nasion i białych części, następnie pokrój w dużą kostkę. Obierz cebule i pokrój je w ćwiartki.</p><p>3. Nabijaj na drewniane szpadki na przemian boczek, kawałki ryby, pieczarki, ćwiartki cebuli oraz</p><p>kawałki papryki.</p><p>4. Skrop szaszłyki olejem, obficie posyp Przyprawą do mięs Knorr i lekko oprósz pieprzem.</p><p>5. Następnie grilluj je przez około 20 minut (obracając od czasu do czasu), do momentu, aż się</p><p>zrumienią. Podawaj gotowe szaszłyki z białym pieczywem.</p><p></p><p>Ps 1 Przepis pochodzi z <a href="https://www.przepisy.pl/przepis/szaszlyki-rybne-z-papryka" target="_blank">https://www.przepisy.pl/przepis/szaszlyki-rybne-z-papryka</a></p><p>Ps 2 Używamy surowego boczku.</p><p>Ps 3 Można pominąć Przyprawę do mięs Knorr a w miejsce niej przyprawę posolić. </p><p>Ps 4 Delikatny, mało kaloryczny, wspaniały szaszłyk.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1607669, member: 140"] [SIZE=14][B]Szaszłyki rybne z papryką[/B][/SIZE] [ATTACH=full]94677[/ATTACH] mrożone filety z mintaja - 0.5 kilogramów boczek - 200 gramów Przyprawa do mięs Knorr pieczarki - 40 dekagramów papryka - 1 sztuka cebule - 2 sztuki olej - 3 łyżki pieprz do smaku 1. Rozmroź filety i pokrój je wraz z boczkiem na kawałki wielkości około 2 centymetrów. 2. Oczyść pieczarki, umyj je, większe kapelusze przekrój na pół. Przekrój paprykę na pół, oczyść z nasion i białych części, następnie pokrój w dużą kostkę. Obierz cebule i pokrój je w ćwiartki. 3. Nabijaj na drewniane szpadki na przemian boczek, kawałki ryby, pieczarki, ćwiartki cebuli oraz kawałki papryki. 4. Skrop szaszłyki olejem, obficie posyp Przyprawą do mięs Knorr i lekko oprósz pieprzem. 5. Następnie grilluj je przez około 20 minut (obracając od czasu do czasu), do momentu, aż się zrumienią. Podawaj gotowe szaszłyki z białym pieczywem. Ps 1 Przepis pochodzi z [URL="https://www.przepisy.pl/przepis/szaszlyki-rybne-z-papryka"]https://www.przepisy.pl/przepis/szaszlyki-rybne-z-papryka[/URL] Ps 2 Używamy surowego boczku. Ps 3 Można pominąć Przyprawę do mięs Knorr a w miejsce niej przyprawę posolić. Ps 4 Delikatny, mało kaloryczny, wspaniały szaszłyk. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Szaszłyki rybne z papryką
Top
Bottom