Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Szczupak faszerowany*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1759572" data-attributes="member: 1024"><p>Dziś też zamiast szczupaka tołpyga i dorsz, ale w formie rolady. Kupiłam wprawdzie szczupaka, ale jest trochę za mały i pójdzie do pieczenia. Bułeczkę również namaczałam w kremówce. Jutro pokroję i zaleję galaretą, ale już dziś odrobinę spróbowałam i jestem bardzo zadowolona ze smaku i pulchnej konsystencji. Na mięso z jednej średniej tołpygi i jednego fileta z dorsza dałam jedną cebulę, trzy łyżki chrzanu, trzy żółtka i jedno całe jajko. Tołpygę męłłam bardzo zimną, jeszcze odrobinę zamrożoną. Trzy białka wykorzystam do klarowania galarety.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1759572, member: 1024"] Dziś też zamiast szczupaka tołpyga i dorsz, ale w formie rolady. Kupiłam wprawdzie szczupaka, ale jest trochę za mały i pójdzie do pieczenia. Bułeczkę również namaczałam w kremówce. Jutro pokroję i zaleję galaretą, ale już dziś odrobinę spróbowałam i jestem bardzo zadowolona ze smaku i pulchnej konsystencji. Na mięso z jednej średniej tołpygi i jednego fileta z dorsza dałam jedną cebulę, trzy łyżki chrzanu, trzy żółtka i jedno całe jajko. Tołpygę męłłam bardzo zimną, jeszcze odrobinę zamrożoną. Trzy białka wykorzystam do klarowania galarety. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Szczupak faszerowany*
Top
Bottom